WILT EEN EEN NIEUWE BADKAMER?

Wilt u een nieuwe badkamer laten plaatsen, of wilt u de oude gaan verbouwen? Kraats Ede Installaties kan u daarbij helpen.

Wij zijn de expert op dit gebied. Door onze jarenlange ervaring kunnen onze professionele mensen ook uw badkamer binnen korte tijd opleveren. Heeft u speciale wensen? Laat dat dan tijdig aan ons weten.

Zo kunnen wij hier bij het maken van de schets en de planning rekening mee houden. Wij leveren binnen korte tijd een badkamer af waar u gegarandeerd jaren plezier van hebt.

Wat wij bieden

Onze specialisten kunnen u alles vertellen over het vakwerk wat wij afleveren. Ook voor deskundig advies kunt u bij ons terecht. Kraats Ede Installaties levert uitsluitend vakwerk af tijdens de verbouwing van uw badkamer. U bent bij ons verzekerd van kwaliteit. Wij verzorgen onder andere uw elektra en betegeling.

Tevens kunnen wij losse onderdelen voor u regelen en plaatsen, zoals kranen of wastafels. Ons bedrijf werkt uitsluitend met specialisten. Uw badkamer is bij ons in goede handen. Wij leveren alles netjes af tegen een duidelijke prijs.

Waarom voor ons kiezen

U kunt van ons op aan. Wij kunnen badkamers naar wens plaatsen en leveren. Kiest u voor een romantische badkamer, of toch liever voor een strak design. Wij denken graag met u mee. De voordelen van Kraats Ede Installaties hebben wij kort op een rij gezet:

  • Vakkundig werk afleveren
  • Wij werken alleen met specialisten
  • Een goede prijsafspraak
  • Wij denken met u mee over het ontwerp
  • Wij hebben jarenlange ervaring

Wilt u een badkamer laten installeren?

Heeft u besloten om een nieuwe badkamer te laten installeren? Of wilt u meer informatie over een verbouwing? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze. Wij zijn te bereiken op 0617123959 of stuur een e-mail naar info@kraatsedeinstallaties.nl. Wij zijn u graag van dienst. Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Ook dit is voor ons geen probleem. Zo weet u precies waar u aan toe bent.