DAKDEKKER EDE: DAK, ZINK EN LOODWERK

Op zoek naar een dakdekker in Ede, omdat u uw dakpannen wilt laten vervangen of uw dak wilt renoveren? Dan bent u hiervoor bij Kraats Ede Installaties helemaal aan het juiste adres. Wij zijn een veelzijdig installatiebedrijf dat onder meer is gespecialiseerd in het aanleggen van verwarmingsinstallaties, het uitvoeren van loodgieterswerkzaamheden en dakbedekkingen. Kortom; wij zijn dus van alle markten thuis!

Betrouwbare dakdekker in Ede

Door uw dak weer in topconditie te laten brengen, wordt uw wooncomfort bevorderd. Met een dak dat slecht is onderhouden of is verrot of aangetast wordt uw woning slecht geïsoleerd en verliest u erg veel warmte. Iets dat weer zorgt voor een flinke verhoging in de energiekosten. Als ervaren dakdekker in de buurt van Ede en kunnen wij uw dak weer in een optimale conditie brengen. Wij zijn uw betrouwbare partner op het gebied van dakbedekking.

Professionele dakdekker voor advies

Als u ons inhuurt als dakdekker in de omgeving van Ede dan bieden wij u een advies op maat. Zo zijn wij uw partner op het gebied van het vervangen en vastleggen van dakpannen. Aangezien wij goede contacten hebben met leveranciers van dakpannen, verzekeren wij u dat wij dakpannen leveren die bij uw woning passen en aan uw smaak voldoen.

Veelzijdig installatiebedrijf

Kraats Ede Installaties is niet alleen werkzaam als ervaren dakdekker in Utrecht en Ede, maar ook een professioneel installatiebedrijf en een loodgieter. Zo installeren wij vloerverwarming in tal van huizen. De afgelopen jaren hebben wij dit al voor tientallen zeer tevreden klanten gedaan. Wij installeren een kwalitatief hoogstaande vloerverwarming tegen een betaalbare prijs.

Loodgieterswerkzaamheden

Naast het installeren van vloerverwarming en dakbedekking, richten wij ons ook op loodgieterswerkzaamheden. Onze vakmannen hebben een jarenlange ervaring op dit gebied en kunnen ieder probleem in uw woning dan ook snel voor uw oplossen. Zo voeren zij niet alleen kleine en grote reparaties uit, maar installeren ze ook geheel nieuwe systemen.

Op zoek naar een dakdekker in Ede? Neem contact met ons op!

Op zoek naar een dakdekker in de buurt van Ede? Neem dan snel eens contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij komen dan bij u langs om uw wensen te bespreken en u diverse mogelijkheden te bieden. U kunt ons bereiken via 06 17 12 39 59 of mail naar info@kraatsedeinstallaties.nl. Als servicegericht bedrijf vinden wij het belangrijk dat u tevreden bent over de diensten die wij leveren. Om deze reden bieden wij u altijd een perfecte service. Als professionele dakdekker in Ede garanderen wij u dan ook dat u snel kunt genieten van meer wooncomfort.