Vloerverwarming

OP ZOEK NAAR VLOERVERWARMING?

Denkt u erover om vloerverwarming in uw woning aan te schaffen? Ga dan naar Kraats Ede Installaties. Wij hebben een jarenlange ervaring op het gebied van het aanleggen van een verwarming onder de vloer en kunnen dit dan ook uitstekend voor u doen. Wij zorgen er snel voor dat uw woning heerlijk verwarmd is.

Bijverwarming

Vloerverwarming is een verwarming die in de vloer van een huis of bedrijfspand is ingebouwd. Er zijn verschillende verwarmingsvormen, zoals elektrische verwarming of verwarming die werkt op water. De meeste mensen gebruiken het als bijverwarming.

De vele voordelen van vloerverwarming

Steeds meer mensen schaffen vloerverwarming aan. Dit is niet voor niets. Het zorgt namelijk voor een aangename warmte in uw woning. Verder beschouwen veel mensen het als zeer comfortabel. Daarnaast biedt een verwarming onder de vloer u nog veel meer voordelen. Zo is het:

  • Energiebesparend: bij een lagere watertemperatuur gebruikt u minder energie.
  • Veilig: er bestaat geen gevaar om uzelf te branden aan een hete verwarming.
  • Waardeverhogend: met vloerverwarming stijgt de prijs van uw woning.
  • Gezond: vloerverwarming zorgt voor minder luchtcirculatie en minder stof in de lucht.
  • Hygiënisch: aangezien de vloerverwarming onder uw vloer zit, hoeft u deze niet schoon te maken. Iets dat bij een cv wel het geval is.

Een verwarming onder de vloer biedt dus veel comfort en is energiezuinig. Om die reden schaffen steeds meer mensen het aan. Daarnaast is het ook nog eens een stuk gezonder. Dankzij de lagere luchtcirculatie in uw woning is het een aangename manier van verwarmen. Dit is ook nog eens erg gunstig voor mensen met cara of allergieën. Het is dan ook een zeer aangename manier van verwarmen.

Kwaliteit tegen een betaalbare prijs

Als u vloerverwarming wilt aanschaffen dan gaat u natuurlijk niet alleen voor de prijs, maar ook voor de kwaliteit. Het is namelijk een investering waar u jarenlang plezier van wilt hebben. Kraats Ede Installaties hecht veel waarde aan klanttevredenheid. Wij garanderen u dan ook dat wij u kwaliteit leveren tegen een betaalbare prijs.

vloerverwarming aanleggen ede

Meer weten? Bel of mail ons dan snel!

Wilt u graag vloerverwarming aanschaffen? Neem dan snel eens contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar via 06 17 12 39 59 of mail naar info@kraatsedeinstallaties.nl. Op onze website vindt u ook meer informatie over de prijzen voor het aanschaffen en installeren van een verwarming. Wij vinden het belangrijk dat uw tevreden bent over onze diensten. Wij leveren u dan ook betaalbare vloerverwarming van een hoogwaardige kwaliteit.