CV-KETEL IN EDE LATEN INSTALLEREN?

Wilt u een cv ketel in Ede laten plaatsen? Dan bent u hiervoor bij Kraats Ede Installaties helemaal aan het juiste adres. Als veelzijdig installatiebedrijf voeren wij tal van werkzaamheden uit op het gebied van installaties, elektra en dakbedekking. Wij zijn dan ook een zeer flexibel bedrijf dat van vele markten thuis is. Zo zijn wij onder meer gespecialiseerd in het plaatsen van verwarmingsinstallaties, zoals vloerverwarming en cv-ketels. Wij kunnen dan ook een cv-ketel in uw woning in Ede plaatsen waar u jarenlang plezier van heeft.

Een cv-ketel van topkwaliteit

Als u een nieuwe cv-ketel in uw woning in Ede wilt laten plaatsen dan kunnen onze vakmannen dit prima voor u doen. Zij hebben een jarenlange ervaring met het plaatsen van goede ketels van kwaliteit. Aangezien wij diverse cv-ketels van topkwaliteit leveren, vinden wij altijd een passende cv-ketel voor uw woning. Deze selecteren wij op basis van uw energieverbruik. Wanneer u ons inschakelt om een cv-ketel in uw woning in Ede te laten plaatsen of te repareren dan geven wij u ook een professioneel advies over het installeren van een duurzame installatie die u een flinke kostenbesparing kan opleveren.

Ook voor vloerverwarming

Kraats Ede Installaties is niet alleen gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van cv-ketels. Ook voor de installatie van vloerverwarming bent u bij ons op de goede plek. De afgelopen jaren hebben wij al voor tientallen tevreden klanten vloerverwarming in woningen geplaatst. De vloerverwarming die wij plaatsen is zeer duurzaam en van een hoogstaande kwaliteit. U bent dus verzekerd van een heerlijk warm huis. Verder kunt u ook bij ons terecht als u op zoek bent naar een loodgieter. Onze vakmannen kunnen uw riool snel ontstoppen, zodat u geen last meer heeft van een vervelende stank.

vloerverwarming kraats ede

CV-ketel in Ede laten plaatsen? Bel ons snel voor een afspraak!

Op zoek naar een bedrijf dat een cv-ketel kan plaatsen in Ede? Neem dan snel eens contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij komen snel bij u langs om uw cv-ketel te repareren of te vernieuwen en u een advies op maat te geven. Wij zijn bereikbaar via 06 17 12 39 59 of mail naar info@kraatsedeinstallaties.nl. Kraats Ede Installaties is een zeer servicegericht bedrijf dat een grote waarde hecht aan klanttevredenheid. Als gerenommeerd installatiebedrijf garanderen wij u dan ook dat wij snel en effici├źnt een cv-ketel in Ede in uw woning installeren.