Riool ontstoppen Ede

RIOOL ONTSTOPPEN EDE? BEL KRAATS EDE INSTALLATIES

Moet u uw riool ontstoppen in Ede, omdat last heeft van rioolproblemen of een ontstopping? Neemt u dan snel contact op met Kraats Ede Installaties. Bij ons bent u namelijk op de juiste plek voor een verstopping in uw woning. Wij kunnen het riool snel en vakkundig ontstoppen van uw woning in Ede. U heeft dan snel al geen last meer van een vervelende stank.

Geen verstopt riool meer

Als er afvalwater omhoog komt stromen als uw buren het toilet doortrekken of water gebruiken dan is uw hoofdriool waarschijnlijk verstopt. Een riool kan verstopt raken door een ophoping van vet, puin, papier of wortelgroei. Wanneer u regelmatig last heeft van een verstopt riool dan loopt de grondleiding waarschijnlijk niet goed af of er is een breuk of verzakking in het riool. Wij kunnen dit voor u repareren. Het is vaak een redelijk grote klus om het hoofdriool te ontstoppen. Dit doen wij dan ook met behulp van een speciale reinigingsmachine. Hiermee kunnen wij het riool ontstoppen van uw woning in Ede.

Snel en vakkundig uw riool ontstoppen in Ede

Niets is zo vervelend als een verstopt toilet. Gelukkig lossen wij dit probleem snel voor u op. Onze vakmannen kunnen het riool van uw wc snel ontstoppen in Ede. Hierdoor spoelt uw toilet al snel weer normaal door. Zij ontstoppen het riool met een hogedrukpomp. Hiermee wordt het riool goed doorgespoten en hangt er geen nare lucht meer in uw toilet of badkamer.

gootsteen ontstoppen ede

Uw gootsteen of riool ontstoppen

Het kan natuurlijk ook dat uw afvoer verstopt is. Dit is erg vervelend, want u gebruikt uw afvoer vaak meerdere keren per dag. Een keukenafvoer raakt verstopt door haren, vet, koffie en etensresten. Als uw keukenafvoer verstopt is dan adviseren wij u om direct contact met ons op te nemen. Wij komen dan snel bij u langs om de riool van uw gootsteen te ontstoppen in Ede.

Riool ontstoppen in Ede? Bel ons vandaag nog!

Wilt u het riool ontstoppen bij uw woning in Ede dan kunt u ons hier altijd voor inschakelen. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 06 17 12 39 59 of stuur een mail naar info@kraatsedeinstallaties.nl. Zodra u contact met ons heeft opgenomen, komen wij snel bij u langs om het riool te ontstoppen. Als klantgericht bedrijf zijn wij zeer flexibel. U kunt ons dan ook altijd bereiken. Voor een riool ontstoppen in Ede komen wij dan ook direct bij u langs.