Vloerverwarming aanleggen

Wilt u graag vloerverwarming aanleggen in uw woning? Dan hoeft u dit natuurlijk niet zelf te doen! Hiervoor kunt u namelijk uitstekend terecht bij Kraats Ede Installaties. Wij hebben een jarenlange ervaring op het gebied van verwarmingssystemen en leveren u dan ook een kwalitatief hoogstaande vloerverwarming tegen een aantrekkelijke prijs.

Vloerverwarming als hoofverwarming

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor vloerverwarming als hoofdverwarming. Vooral in nieuwe woningen wordt er voor deze variant gekozen. De kamertemperatuur wordt dan geregeld door de warmte die de vloer afgeeft. U kunt de vloerverwarming dan gebruiken als de belangrijkste warmtebron. Uw woon- of slaapkamer wordt dan vanuit de vloer verwarmd en de warmte wordt dan gelijkmatig verdeeld. Hierdoor kunt u flink besparen op de energiekosten, omdat de thermostaat twee tot drie graden lager kan worden gezet.

De vele voordelen van vloerverwarming

Als u vloerverwarming wilt laten aanleggen dan biedt u dit vele voordelen. Zo is vloerverwarming aanleggen:

  • Energiebesparend
  • Gezonder
  • Hygiënisch
  • Veilig
  • Comfortabel

Dankzij de lagere watertemperatuur gebruikt u veel minder energie dan bij een centrale verwarming het geval is. Vloerverwarming is ook erg veilig. Aangezien de verwarming onder de vloer zit, loopt u niet het risico om uw vingers aan de verwarming te branden. Verder is vloerverwarming erg gezond. Er is minder luchtcirculatie, waardoor er minder stoffen in de lucht hangen. Iets dat beter is voor uw luchtwegen. Daarnaast is het fijn dat u de vloerverwarming niet schoon hoeft te maken. Vloerverwarming is natuurlijk ook erg comfortabel. U heeft altijd een heerlijk warm huis en hebt geen last van koude voeten.

vloerverwarming aanleggen ede

Vakmannen met een ruime ervaring

Denkt u erover om vloerverwarming te laten aanleggen? Dan kunt u hiervoor uitstekend bij ons terecht. Onze vakmannen hebben een ruime ervaring met het aanleggen van vloerverwarming en kunnen dit dan ook snel en efficiënt voor u doen. Hierbij luisteren ze altijd naar uw wensen. U zult dan ook jarenlang plezier hebben van de vloerverwarming.

Vloerverwarming aanleggen? Bel ons dan snel!

Wilt u vloerverwarming laten aanleggen? Neem dan snel eens contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij komen dan bij u langs om u meer te vertellen over de mogelijkheden die wij u bieden. U kunt ons bereiken door te bellen naar 06 17 12 39 59 of mail naar info@kraatsedeinstallaties.nl. Als klantgericht bedrijf vinden wij het belangrijk dat u tevreden bent over onze diensten. Wij verzekeren u dan ook dat wij voor u een vloerverwarming aanleggen van een hoogwaardige kwaliteit.