Vloerverwarming infrezen

Kraats Ede Installaties kan een vloerverwarming infrezen in uw woning. Wij zijn een gerenommeerd installatiebedrijf met een jarenlange ervaring op het gebied van vloerverwarming en verwarmingssystemen. Bij ons bent u dan ook aan het juiste adres om een vloerverwarming te laten infrezen.

Vloerverwarming als hoofdverwarming

Steeds meer mensen kiezen voor een vloerverwarming als bijverwarming of hoofdverwarming. Wanneer vloerverwarming als bijverwarming wordt gebruikt dat wordt deze als extra installatie geplaatst. Vooral in nieuwe woningen wordt vloerverwarming tegenwoordig als hoofdverwarming gebruikt. Over de woning zijn er dan meerdere warmtebronnen verspreidt, waardoor het lekker warm blijft in huis.

De vele pluspunten van vloerverwarming

Wanneer u erover denkt om vloerverwarming te laten infrezen dan levert u dit diverse voordelen op. Naast het feit dat vloerverwarming zeer comfortabel is, kunt u ook nog genieten van de volgende pluspunten:

  • Energiebesparend.
  • Hygiënischer
  • Gezonder
  • Veiliger

vloerverwarming infrezen

Energiebesparend en hygiënischer

Met vloerverwarming gebruikt u minder energie, omdat de watertemperatuur 2 of 3 graden lager is dan bij een centrale verwarming. Dit levert u per jaar dus een flinke kostenbesparing op. Daarnaast is vloerverwarming erg hygiënisch. U heeft namelijk geen last van stof in de radiator.

Gezonder en veiliger

Met vloerverwarming in uw woning is er minder sprake van luchtcirculatie en stof in uw woning. U ademt dus minder stoffen in, wat weer goed is voor uw gezondheid. Verder loopt u ook geen risico om uw handen aan de radiator te branden.

Ervaren vakmannen

Denkt u erover om vloerverwarming te laten infrezen in uw woning? Dan kunnen onze vakmannen dit uitstekend voor u doen. Wij werken enkel met ervaren vakmensen die over de juiste kennis beschikken. Zij kunnen dan ook snel en efficiënt een vloerverwarming voor u aanleggen waar u jarenlang plezier van heeft.

Vloerverwarming infrezen? Bel ons snel!

Wilt u vloerverwarming laten infrezen door Kraats Ede Installaties? Neemt u dan snel eens contact met ons op om een afspraak te maken. Wij komen dan bij u langs om uw meer te vertellen over de mogelijkheden die wij u bieden. Wij garanderen u dat wij u een betaalbare vloerverwarming leveren van een hoogstaande kwaliteit. U kunt ons bereiken door te bellen naar 06 17 12 39 59 of mail naar info@kraatsedeinstallaties.nl. Als klantgericht bedrijf hechten wij een grote waarde aan het leveren van een goede service. Wij verzekeren u dan ook dat wij een vloerverwarming infrezen voor u waar u jarenlang van geniet.